FødevareWatch

Vil Joe & the Juice på børsen?

I et interview med Politiken åbner Kaspar Basse, grundlægger af kæden Joe & the Juice, for muligheden om at børsnotere selskabet bag juicebarerne.

Grundlæggeren af Joe & the Juice, Kaspar Basse, har ved tidligere lejligheder udtalt sig om ambitionerne for hjertebarnet, og nu gør han det igen.

Denne gang handler ambitionerne om muligheden for at børsnotere juicekæden, fortæller han i et interview med Politiken.

"Der er et ocean af muligheder. Det kan være andre fonde, der køber sig ind - eller det kan ende i en børsnotering. Vi må se," siger Kaspar Basse, som ikke uddyber sin udtalelse yderligere i avisen.

Der findes i øjeblikket 140 Joe & the Juice-butikker verden over, og planen er at åbne 80-90 juicebarer mere i 2016, fortæller Kaspar Basse videre til Politiken. Omkring 45 af de nye juicebarer skal ligge i USA, hvor kæden har fået en varm modtagelse efter åbningen i efteråret 2015.

Følg fødevareindustrien tæt – læs FødevareWatchs nyhedsbrev to gange dagligt – tilmeld dig her!

Det er planen, at der inden nytår skal åbne syv nye forretninger på Manhattan og fire i San Francisco.

Ved det seneste regnskab for Joe & the Juice viste bundlinjen et plus på næsten 35 mio. kr. Det er en stigning på 60 pct. Også bruttofortjenesten har taget sig et større hop, og endte på 141 mio. kr. i 2015. Kæden oplyser ikke deres omsætning, men ifølge Politiken ligger den på 404 mio. kr.

Det er den svenske kapitalfond Valedo, som ejer aktiemajoriteten i juicekæden. Det er i øvrigt samme fond, som netop har købt sig ind i Lakrids by Johan Bülow.

Joe & The Juice trodser Brexit-ballade

Juice slår vin af bordet

Joe & The Juice er i eksplosiv vækst

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier