FødevareWatch

Nørrebros lokale ølmand skal vende minus ved at 'spise mere ude'

Resultatet faldt, men salget steg i 2015. Den nye direktør i Nørrebro Bryghus vil hive toppen op med mere salg til restauranter – "det er de lavt hængende frugter, vi skal plukke først."

Henrik Vang direktør i Nørrebro Bryghus.

2015 har været et positivt år for specialbryggeriet Nørrebro Bryghus set ud fra bruttofortjenesten, der steg fra 7,1 mio. kr. i 2014 til 7,4 mio. kr.

Den nye direktør i bryggeriet, Henrik Vang, fortæller til FødevareWatch, at man har de danske kokke at takke for udviklingen:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier