Nørrebros lokale ølmand skal vende minus ved at 'spise mere ude'

Resultatet faldt, men salget steg i 2015. Den nye direktør i Nørrebro Bryghus vil hive toppen op med mere salg til restauranter – "det er de lavt hængende frugter, vi skal plukke først."
Henrik Vang direktør i Nørrebro Bryghus.
Henrik Vang direktør i Nørrebro Bryghus.

2015 har været et positivt år for specialbryggeriet Nørrebro Bryghus set ud fra bruttofortjenesten, der steg fra 7,1 mio. kr. i 2014 til 7,4 mio. kr.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også