FødevareWatch

Satsede alt på at genrejse familiens bryggeri - nu kommer belønningen

Indslev Bryggeri på Vestfyn var med i første bølge af danske mikrobryggerier, da Anders Busse Rasmussen gik i banken som studerende og fik penge nok til at bygge et helt bryggeri. Siden er det kun gået fremad, selvom konkurrencen er intens.

"Det kan godt betale sig at drive et bryggeri – det giver overskud,"siger Anders Busse Rasmussen | Foto: Carsten Andreasen

Den store, gamle bryggeribygning troner ud mod landevejen og vidner om en stolt fortid.

Men da Anders Busse Rasmussen købte stedet for 11 år siden, var bygningen det, som selv en optimistisk ejendomsmægler nok ville kalde et håndværkertilbud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier