FødevareWatch

Økologien udfordrer bryggerierne

Trods boom i antallet af økologiske øl oplever en stor del af landets mange bryggerier store udfordringer, når det kommer til produktionen af de certificerede øl.

Foto: Carsten Andreasen

Det er behæftet med en del udfordringer, når de danske bryggerier skal producere den økologiske øl, som for øjeblikket er inde i en opadgående trend blandt ølforbrugerne.

I det seneste nyhedsbrev fra Bryggeriforeningen hedder det, at bryggerierne tøver med at overgå til den økologiske produktion, fordi bureaukratiet og kontrollen med produktionen er for udfordrende, ligesom det kan være svært at tilvejebringe et ordentligt råvaregrundlag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier