FødevareWatch

Økologien udfordrer bryggerierne

Trods boom i antallet af økologiske øl oplever en stor del af landets mange bryggerier store udfordringer, når det kommer til produktionen af de certificerede øl.

Foto: Carsten Andreasen

Det er behæftet med en del udfordringer, når de danske bryggerier skal producere den økologiske øl, som for øjeblikket er inde i en opadgående trend blandt ølforbrugerne.

I det seneste nyhedsbrev fra Bryggeriforeningen hedder det, at bryggerierne tøver med at overgå til den økologiske produktion, fordi bureaukratiet og kontrollen med produktionen er for udfordrende, ligesom det kan være svært at tilvejebringe et ordentligt råvaregrundlag.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier