Dagrofa vil uddanne egne sommelierer

De såkaldte madarbejdere i Meny-kæden kan fremover tage en overbygningsuddannelse som detail-sommelier i Dagrofa-regi, og dermed skærper detailkoncernen kampen om de drueinteresserede kunder.
Superbrugsen præsenterede sidste forår et nytvinkoncept for vinafdelingerne, som skulle gøre det lettere for vinnovicer at få den mest passende vin med hjem. Nu tager Meny-kæden kampen om vinkunderne til et nyt niveau.
Superbrugsen præsenterede sidste forår et nytvinkoncept for vinafdelingerne, som skulle gøre det lettere for vinnovicer at få den mest passende vin med hjem. Nu tager Meny-kæden kampen om vinkunderne til et nyt niveau.

Her på FødevareWatch har vi tidligere beskrevet, hvordan man i både Føtex, Kiwi og Superbrugsen-regi har arbejdet med at gentænke vinafdelingerne, så de i højere grad blandt andet henvender sig til kunder uden det store kendskab til druer, områder og årgange.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter