FødevareWatch

Nye eksperimenter skal sende Carlsberg i front på alkoholfri-øl

I et 140 år gammelt laboratorium har Carlsberg fundet en ny succes, der skal bane vejen til de alkoholfri ølkunder.

Carlsberg har blandt andet fundet frem til en ny type maltbyg, som begge skal lede vejen til billigere og bedre alkoholfri-øl. | Foto: Esben Nielsen, Jyllands-Posten

Højteknologisk forskning under stetoskoper er ikke, hvad man umiddelbart forbinder med Carlsberg. Ikke desto mindre er det en vigtig del af at vinde fremtidens alkoholfri ølmarkeder.

Det danske bryggeri har både i de klinisk hvide rum fundet frem til en helt ny type mælkesyre-fermenteringsteknik og en ny type maltbyg, som begge skal lede vejen til billigere og bedre alkoholfri-øl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier