FødevareWatch

Reuters: Coca-Cola vil investere 7 mia i Argentina

Den amerikanske læskedrikproducent vil investere 1 mia. dollars eller næsten 7 mia. kr. i sin forretning i Argentina, siger landets præsident ifølge Reuters.

Foto: David Goldmann/AP Photo/Polfoto/Arkiv

Den amerikanske storkoncern Coca-Cola har planer om at investere milliarder i sin forretning i det sydamerikanske land Argentina.

Det skriver Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet sagde den argentinske regering torsdag, at Coca-Colas topchef, Muhtar Kent, havde afsløret planerne overfor den argentinske præsident, Mauricio Macri, ved topmødet World Economic Forum i den schweiziske by Davos.

Muhtar Kent skulle have afsløret, at hans selskab vil investere i alt 1 mia. dollars, svarende til 6,9 mia. kr., i sine tapperier og sin distribution i det sydamerikanske land. Det har dog ikke været muligt for Reuters at få bekræftet planerne fra Coca-Cola selv.

Ups! Coca-Cola gør Krim-halvøen russisk

Coca-Cola og Sabmiller får lov til at samarbejde i Afrika

Coca-Cola vil erobre det indiske mejerimarked

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier