FødevareWatch

Sjællandsk mjødbrygger fint ud af 2015

I Mjødbryggeriet Petersen og Sønner handler det ikke så meget om vækst, som det handler om at lave kvalitetsprodukter i den lille niche i drikkevarekategorien.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau

Mjødbryggeriet Petersen og Sønner fra Løve på Sjælland ledes til dagligt af Jørgen Petersen, som siden 2014 har lavet øl sammen med sønnerne Mads og Mikkel.

De tre kommer ifølge avisen Sjællandske fint ud af et 2015, hvor eksperimenterne med mjødbrygningen blev anerkendt ved en række internationale konkurrencer i blandt andet London og New York.

TEMA: Dansk spiritus på vej frem

Mjødbryggeriet Petersen og Sønner består indtil videre kun af de tre familiemedlemmer, men de har en ambition om at kunne leve af mjødbryggeriet på fuld tid. Men væksten i salget og produktionen må ikke gå ud over den kvalitet, som det er lykkedes de tre at opnå.

"Vores ide var, at vi gerne ville prøve at få nogle andre værdier ind i vores arbejde. I stedet for at det hele tiden skulle handle om øget vækst, ville vi hellere producere et kvalitetsprodukt. Derfor er det en rigtig god fornemmelse, at der nu er nogen der anerkender vores arbejde," siger Mads Petersen til Sjællandske.

Nationalpark vil hjælpe fødevareproducenter

Vestfyen skaber ny ølserie med kendt designer

Dansk Mjød brygger rekordregnskab

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier