FødevareWatch

Specialøl forbedrer vestfynsk bryggeri-bundlinje

Trods 8 pct. tilbagegang på toplinjen fordobler A/S Bryggeriet Vestfyen bundlinjen. Fremgangen er primært båret af de efterhånden mange specialøl, som bliver fremstillet på bryggeriet i Assens.

Willemoes og de mange andre specialøl i porteføljen er med til at trække resultatet i Bryggeriet Vestfyen op. | Foto: Carsten Andreasen

Det er svært at tale om Bryggeriet Vestfyen og 2015, uden også at komme omkring specialbryggeriet Frejdahl, som med idémand og designer Jim Lyngvild i spidsen fik masser af omtale, da man på bryggeriet i Assens lavede et såkaldt bryggeri i bryggeriet og etablerede den nye ølserie i april.

Frejdahl-øllene og det efterhånden ti år lange fokus på specialøl i Bryggeriet Vestfyen sætter sine aftryk i tallene for det 2014/15-regnskabsår, som blev afsluttet 30. september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier