FødevareWatch

Specialøl forbedrer vestfynsk bryggeri-bundlinje

Trods 8 pct. tilbagegang på toplinjen fordobler A/S Bryggeriet Vestfyen bundlinjen. Fremgangen er primært båret af de efterhånden mange specialøl, som bliver fremstillet på bryggeriet i Assens.

Willemoes og de mange andre specialøl i porteføljen er med til at trække resultatet i Bryggeriet Vestfyen op. | Foto: Carsten Andreasen

Det er svært at tale om Bryggeriet Vestfyen og 2015, uden også at komme omkring specialbryggeriet Frejdahl, som med idémand og designer Jim Lyngvild i spidsen fik masser af omtale, da man på bryggeriet i Assens lavede et såkaldt bryggeri i bryggeriet og etablerede den nye ølserie i april.

Frejdahl-øllene og det efterhånden ti år lange fokus på specialøl i Bryggeriet Vestfyen sætter sine aftryk i tallene for det 2014/15-regnskabsår, som blev afsluttet 30. september.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier