FødevareWatch

Investorerne tager fejl, hvis de tror Carlsberg og Heineken er det samme

Analyse: Carlsberg nedjusterede sine forventninger til indtjeningen for 2015, da halvårsregnskabet blev offentliggjort. 3. kvartal som offentliggøres onsdag er næppe gået bedre med en lunken sommer i Nordeuropa og en svagere rubel i forhold til euro.

Carlsberg har haft nogle hårde måneder, hvor aktiekursen har været under pres. Bryggeriet har både nedjusteret sine forventninger til hele året, været gennem fyringsrunder og venter nu på en helt ny strategiplan fra topchefen Cees t' Hart.

Midt i trængslerne kunne aktionærerne glæde sig over er godt kvartalsregnskab fra konkurrenten Heineken. Heinekens gode tal trak Carlsberg med op. Faktisk steg det danske bryggeris aktiekurs med 3,6 pct. den dag Heineken offentliggjorde sine kvartaltal. Men det kan have været en klar overreaktion. Der er intet, der tyder på, at Carlsberg kan levere det samme på onsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier