FødevareWatch

Moody’s: Indisk stilstand for Carlsberg de næste 18 måneder

Det indiske alkoholmarked er i hastig vækst, men stram lovgivning vil presse bryggeriselskabernes indtjening i landet. Det vil blandt andet gå ud over Carlsberg i de kommende år.

Foto: /ritzau/Gurinder Osan/AP

Indien er et land, der rummer enorme vækstmuligheder for internationale selskaber, og det gælder også for verdens producenter af spiritus og øl. Men stram lovgivning i landet vil dog lægge en markant dæmper på vækstmulighederne i dette segment i de kommende år. Det fastslår det amerikanske kreditvurderingsbureau Moody’s i en ny rapport.

”Europæiske producenter af alkoholiske drikkevarer vil få svært ved at udnytte det stærke langsigtede vækstpotentiale på det indiske marked for alkoholiske drikke, da restriktiv lovgivning fortsat vil hæmme væksten i indtjening,” hedder det i rapporten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier