FødevareWatch

Investor til ny Carlsberg-chef: Lad være med at tænke strategi

Drop opkøbene og fokuser på at få det meste ud af den eksisterende forretning, lyder beskeden fra ATP til den nye Carlsberg-chef, Cees t'Hart.

Cees t'Hart kommer til fra den hollandske mejerikoncern FrieslandCampina. | Foto: Presse/FrieslandCampina

I dag bliver der skiftet ud i toppen af Carlsberg, hvor hollænderen Cees t’Hart afløser Jørgen Buhl Rasmussen som adm. direktør.

Den tiltrædende hollænder overtager et bryggeri, der har været igennem et svært år, og beskeden til nye chef er da også klar fra den institutionelle investor ATP: Drop opkøbsplanerne i Asien og fokuser i stedet på at få et bedste ud af den eksisterende forretning.

Det skriver Berlingske Business.

"Hvis man skulle definere den nye direktør strategiske udfordring, er det faktisk at lade være med at tænke en ny strategi, men at eksekvere effektivt på den portefølje, der er nu. Det er vores fokus og ønsker til Carlsberg på den mellemlange bane," siger Claus Wiinblad, aktiechef og underdirektør i ATP.

Carlsberg lancerede i sidste måned en spareplan, der betyder, at 180 medarbejdere mister deres arbejde, og det er blandt andet disse effektiviseringer, ATP venter sig meget af.

Carlsberg fyrer 75 i Danmark

Ny bryggerichef er en 'folkets mand'

Chefskifte i Carlsberg kan føre til magtkamp

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier