FødevareWatch

Chefskifte i Carlsberg kan føre til magtkamp

ANALYSE: Årsregnskabet overskygges fuldstændig af Jørgen Buhl Rasmussens exit som topchef, men ændrer ikke på en virkelighed, hvor Rusland er et dræn i kassen for Carlsberg og selv bryggerilukninger og andre sparetiltag hjælper ikke på den korte bane.

Adm. direktør Jørgen Buhl Rasmussen risikerer at efterlade et vakuum i ledelsen, når han forlader bryggeriet til juni. | Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

ANALYSE -  Carlsbergs bestyrelsesformand Flemming Besenbacher tog fusen på de fleste, da han valgte at skille sig af med koncernchef Jørgen Buhl Rasmussen i forbindelse med årsregnskabet for 2014.

Ikke mindst fordi han kunne præsentere den nye topchef Cees 't Hart i samme ombæring. Det er lykkedes for bestyrelsen at rekruttere sin nye hollandske topmand, uden at en lyd er sluppet ud. Respekt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier