FødevareWatch

Amager Bryghus vil eje eget bryggeri

Efter i flere år at have udvidet produktionen i lejede lokaler, går folkene bag Amager Bryghus nu efter at blive herre i eget hus. Bryghuset har lukket endnu et år med stor fremgang på eksportfronten.

Medstifter af Amager Bryghus Jacob Storm ved en af de tanke, der i 2010 var at finde i bryghusets kælder. | Foto: Jacob Erhbarn/Polfoto/Arkiv

Fra 360 kvadratmeter til 1750 kvadratmeter - produktionslokalerne hos Amager Bryghus er blevet udvidet væsentligt siden starten i 2007 og det samme er ølproduktionen.

Vi kommer ikke til at udvide igen i år, på trods af at vi kører med maksimal udnyttelse af anlægget."

Morten Valentin Lundsbak, salgschef, Amager Bryghus

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier