
Hos Baresso bliver man budt velkommen. På den omfavnende måde. På fødselsdagsmorgenen er hele kontoret samlet for at spise morgenbrød og basser. Og for at drikke kaffe naturligvis.
”Kom med, kom med,” siger Kenneth Luciani, der er i højt humor. Vi går gennem de store, lyse lokaler midt i København, hvor hustagene agerer trommer i den silende regn uden for, og ender ved træningslokalet. Håndvægte er her nu ingen af, men en fuldfed espressomaskine står og smiler som en kæmpe, der er klar til skallesmæk:
”Vi har flere forskellige hold, hvor medarbejderne lærer kunsten at lave en god kop kaffe. Alle kolleger i koncernen skal i kaffeskole heroppe, så vi er sikre på, at kvaliteten forbliver høj,” smiler Kenneth Luciani bredt igennem de modebevidste briller.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app