FødevareWatch

"Folk vil have kvalitet og valgfrihed"

Kenneth Luciani er manden bag kaffesuccesen Baresso, der i denne uge fylder femten år. ”Det handler om den gode oplevelse,” siger fødselsdagbagmanden.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten

Hos Baresso bliver man budt velkommen. På den omfavnende måde. På fødselsdagsmorgenen er hele kontoret samlet for at spise morgenbrød og basser. Og for at drikke kaffe naturligvis.

”Kom med, kom med,” siger Kenneth Luciani, der er i højt humor. Vi går gennem de store, lyse lokaler midt i København, hvor hustagene agerer trommer i den silende regn uden for, og ender ved træningslokalet. Håndvægte er her nu ingen af, men en fuldfed espressomaskine står og smiler som en kæmpe, der er klar til skallesmæk:

”Vi har flere forskellige hold, hvor medarbejderne lærer kunsten at lave en god kop kaffe. Alle kolleger i koncernen skal i kaffeskole heroppe, så vi er sikre på, at kvaliteten forbliver høj,” smiler Kenneth Luciani bredt igennem de modebevidste briller.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier