FødevareWatch

Opgør mellem ølbrødre tæt på at ende som tv-serie

Opgøret mellem Mikkeller-grundlægger Mikkel Borg Bjergsø og tvillingebroderen Jeppe Jarnit-Bjergsø var tæt ved at ende som en amerikansk tv-serie.

Foto: PR/Mikkeller

Det meget medieomtalte brud mellem grundlæggeren af ølbrandet Mikkeller, Mikkel Borg Bjergsø og tvillingebroderen Jeppe Jarnit-Bjergsø, var meget tæt på at ende som en amerikanske tv-serie. Det skriver Berlingske.

Da New York Times sidste år skrev en større feature om Mikkeller, endte den nemlig med at handle om et indædt familieopgør mellem tvillingerne under navnet ”A fight is brewing.”

Og det var angiveligt lige noget for produktionsselskabet AMC, som også står bag serier som Mad Men og Breaking Bad, og som ville gøre artiklen til en tv-serie.

Mikkel Borg Bjergsø sprang imidlertid fra, fordi han ikke kunne blive garanteret, at privatlivet kunne holdes udenfor.

Mikkeller havde i 2014 en omsætning på 130 mio. kr. og en tredjeplads på håndværksbryggeriernes verdensrangliste ratebeer.com.

Crowdfunding skal sikre væksten i britisk specialbryggeri

"Om to-tre år skal special-øl stå for 10 pct. af Carlsbergs forretning i Vesteuropa"

Mere fra FødevareWatch

Stryhns lancerer plantepostej

Tiltagende ønske fra danskerne om at ville skære ned på kødet, får producenten til at lancere et alternativ til den klassiske leverpostej.

Enorme smittetal bekymrer restaurationssektoren

Med den positive nyhed om, at alle danskere fra næste uge kan smide mundbindet kommer også frygten for, at smittetallet i den kommende tid kan nå næsten 300.000 dagligt smittede. Det bekymrer i brancheorganisationen DRC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier