FødevareWatch

Opgør mellem ølbrødre tæt på at ende som tv-serie

Opgøret mellem Mikkeller-grundlægger Mikkel Borg Bjergsø og tvillingebroderen Jeppe Jarnit-Bjergsø var tæt ved at ende som en amerikansk tv-serie.

Foto: PR/Mikkeller

Det meget medieomtalte brud mellem grundlæggeren af ølbrandet Mikkeller, Mikkel Borg Bjergsø og tvillingebroderen Jeppe Jarnit-Bjergsø, var meget tæt på at ende som en amerikanske tv-serie. Det skriver Berlingske.

Da New York Times sidste år skrev en større feature om Mikkeller, endte den nemlig med at handle om et indædt familieopgør mellem tvillingerne under navnet ”A fight is brewing.”

Og det var angiveligt lige noget for produktionsselskabet AMC, som også står bag serier som Mad Men og Breaking Bad, og som ville gøre artiklen til en tv-serie.

Mikkel Borg Bjergsø sprang imidlertid fra, fordi han ikke kunne blive garanteret, at privatlivet kunne holdes udenfor.

Mikkeller havde i 2014 en omsætning på 130 mio. kr. og en tredjeplads på håndværksbryggeriernes verdensrangliste ratebeer.com.

Crowdfunding skal sikre væksten i britisk specialbryggeri

"Om to-tre år skal special-øl stå for 10 pct. af Carlsbergs forretning i Vesteuropa"

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier