FødevareWatch

Japansk spirituskæmpe vil fordoble salget på fem år

Japanske Suntory, som købte sin amerikanske rival Beam Inc. sidste år, vil fordoble sin omsætning over de kommende fem år.

Foto: Koji Sasahara/AP Photo/Polfoto

Sidste år købte den japanske spirituskæmpe Suntory Holdings sin amerikanske rival Beam Inc. for 16 mia. dollars, hvilket gjorde selskabet til den tredjestørste spiritusproducent i verden efter britiske Diageo og franske Pernod Ricard.

Men den japanske koncern har endnu større vækstplaner og vil i løbet af de kommende fem år fordoble det opkøbte, amerikanske selskabs omsætning til 10 mia. dollars.

Det skriver Reuters.

Væksten skal især komme fra en øget tørst efter whiskey og bourbon, hvor det opkøbte selskab står bag mærket Jim Beam – samt indtog på nye vækstmarkeder for koncernen, der nu går under navnet Suntory Beam.

I alt har det ambitiøse japanske selskab en plan om at fordoble koncernens omsætning til ca. 34 mia. dollars i 2020 sammenlignet med salgsniveauet i det forgangne år, skriver Reuters.

Lystfiskere vil lave verdens bedste whisky

Whisky og vodka med smag hitter

"Verdens bedste rom" stormer frem

Ørbæk Bryggeri vil lave whisky på gammelt DSB-værksted

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier