FødevareWatch

Ørbæk Bryggeri vil lave whisky på gammelt DSB-værksted

Det økologiske Ørbæk Bryggeri er i gang med at udvide produktionen med en bred spiritusplatform. Købet af et gammelt DSB-værksted skal danne rammen om storskala-produktion.

Foto: Lars Skaaning/Polfoto

Ørbæk Bryggeri står i forvejen for en lang række økologiske specialøl, sodavand og juice.

Direktør Niels Rømer er imidlertid godt i gang med at udvide produktionen med whisky, rom, snaps og vodka.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier