FødevareWatch

Nyt bryggeri vil give innovative bryggere plads

Med købet af konkursboet fra bryggeriet Stronzo har de to iværksættere bag Ølkollektivet fået kapacitet til at brygge øl for andre. Brygningen skal ske, mens der hele tiden opfindes og udvikles nye øl.

Foto: Screendump

Omkring 2000 kvadratmeter.

Så store er lokalerne i det gamle Borup Mejeri, som Simon Toft Hansen og Tobias Rieck tidligere på året fik råderet over, da de lagde et bud på konkursboet fra det nu tidligere bryggeri Stronzo, der havde lejet det tidligere mejeri til sin ølbrygning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier