FødevareWatch

Bacardi udpeger permanent topchef

Spiritusgiganten Bacardi har vekslet Mike Dolans midlertidige direktørrolle til en permanent en af slagsen. Samtidig har man hyret en ny marketingchef.

Foto: Bacardi/PR

I april sidste år tog spirituskoncernen Bacardi Limited afsked med sin topchef gennem 36 år, Ed Shirley. Måneden efter gjorde selskabet så Mike Dolan til midlertidig adm. direktør og hans rolle er nu blevet gjort permanent.

Det skriver Wall Street Journal.

Mike Dolan, der tidligere har stået i spidsen for det amerikanske medie- og sportskonglomerat IMG Worldwide, blev allerede udnævnt som permanent topchef for Bacardi i november sidste år, men beslutningen blev først offentliggjort i denne uge, skriver avisen.

Bacardi har været noget pressede på omsætningen i de senere år og har sagt farvel til tre topchefer i det seneste årti, inden man sat Mike Dolan, der har været bestyrelsesmedlem i koncernen i en årrække, i direktørstolen.

Bacardi, der har hovedsæde i Bermuda og er verdens største, privatejede spiritusproducent, har samtidig også forfremmet Dmitry Ivanov til Chief Marketing Officer og President, Bacardi Global Brands. Han har hidtil været vicepræsident med globalt ansvar for koncernens rom-kategori.

Bacardi-chef stopper efter 36 år

Endnu en direktør forlader Bacardi

Mere fra FødevareWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier