Bacardi udpeger permanent topchef

Spiritusgiganten Bacardi har vekslet Mike Dolans midlertidige direktørrolle til en permanent en af slagsen. Samtidig har man hyret en ny marketingchef.
Foto: Bacardi/PR
Foto: Bacardi/PR

I april sidste år tog spirituskoncernen Bacardi Limited afsked med sin topchef gennem 36 år, Ed Shirley. Måneden efter gjorde selskabet så Mike Dolan til midlertidig adm. direktør og hans rolle er nu blevet gjort permanent.

Det skriver Wall Street Journal.

Mike Dolan, der tidligere har stået i spidsen for det amerikanske medie- og sportskonglomerat IMG Worldwide, blev allerede udnævnt som permanent topchef for Bacardi i november sidste år, men beslutningen blev først offentliggjort i denne uge, skriver avisen.

Bacardi har været noget pressede på omsætningen i de senere år og har sagt farvel til tre topchefer i det seneste årti, inden man sat Mike Dolan, der har været bestyrelsesmedlem i koncernen i en årrække, i direktørstolen.

Bacardi, der har hovedsæde i Bermuda og er verdens største, privatejede spiritusproducent, har samtidig også forfremmet Dmitry Ivanov til Chief Marketing Officer og President, Bacardi Global Brands. Han har hidtil været vicepræsident med globalt ansvar for koncernens rom-kategori.

Bacardi-chef stopper efter 36 år

Endnu en direktør forlader Bacardi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også