FødevareWatch

Endnu en direktør forlader Bacardi

Tidligere på året måtte spiritusproducenten Bacardi Limited vinke farvel til sin topchef, og nu forlader finansdirektøren også skuden.

Foto: Colourbox

Den familieejede spirituskoncern Bacardi Limited, som har hovedkvarter i Bermuda, skifter nu endnu engang ud i sin koncernledelse.

I starten af april måtte koncernen vinke farvel til sin adm. direktør gennem 36 år, Ed Shirley, som gik på pension, og nu forlader også finansdirektøren selskabet. Det oplyser Bacardi.

Joseph J. Schena, 55, der hidtil har været finansdirektør for Bacardi, har således forladt selskabet. Han erstattes på posten af den 47-årige Kevin F. McNamara, der får titlen Senior Vice President & Chief Financial Officer. Han har hidtil været ansat som corporate controller i koncernen.

Bacardi indsatte i løbet af maj måned i øvrigt Michael J. Dolan, der har været bestyrelsesmedlem i koncernen siden 2009, som midlertidig adm. direktør efter Ed Shirley, indtil man har fundet en permanent afløser.

Bacardi-chef stopper efter 36 år

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier