FødevareWatch

Viborg Bryghus-direktør fortsætter i jobbet

Efter en del turbulens ser det nu ud til, at direktør Hans Jørgen Poulsen får lov at blive siddende som direktør i Viborg Bryghus.

For godt en måned siden blev Hans Jørgen Poulsen bedt om at pakke skrivebordet sammen, efter at hans gage på et bestyrelsesmøde i Viborg Bryghus var fundet for tungt på bryggeriets budget.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad

Fyringen af direktøren fik en stor del af de mange frivillige på bryggeriet til højlydt at protestere, og efter trusler om også at smutte fra ølarbejdet har bestyrelsen nu omstødt fyringen af Hans Jørgen Poulsen.

Hvordan ordlyden er i den nye aftale med direktøren er, det ønsker bestyrelsesformand Thomas Sørensen ikke at komme nærmere ind på.

"Vi havde brug for at spare nogle penge, det har man altid i en virksomhed. Derudover havde vi brug for at få tilført nogle flere ressourcer for at få løst alle de opgaver, som Viborg Bryghus skal have løst," siger han til avisen.

De seneste tre år har omsætningen i Viborg Bryghus ligget stabilt på omkring 4 mio. kr., mens resultaterne har været noget mere svingende. Kun et år er nettoresultatet endt i plus - det skete i 2012, hvor bundlinjen var på 26.000 kr. I 2013 landede resultatet igen i et minus på 227.000 kr., viser en kort gennemgang af de seneste års regnskaber.

En af årsagerne til tilbagegangen i 2013 var, at bryggeriet måtte kassere større mængder øl efter at produktionsapparatet var blevet inficeret, og som følge heraf, kommer man ikke længere øl på flaske på bryggeret. Den del af produktionen er siden blevet henlagt til Thisted Bryghus.

Usikkerheden regerer på Viborg Bryghus

Viborg Bryghus fyrer sin direktør 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier