FødevareWatch

Verdenskendt rapper vil lave dyr champagne

En verdenskendt amerikansk rapper køber sig ind i eksklusivt champagne-brand, der tidligere er blevet præmieret som en af verdens bedste. I USA begynder flaskeprisen ved 1500 kroner.

Foto: PR

Rapperen Shawn Carter, bedre kendt under kunstnernavnet “Jay-Z”, spreder i den grad sine aktiviteter uden for de lydstudier, hvor han som artist og producer ofte har slået sine folder.

Senest har Jay-Z, som privat er gift med den lige så store stjerne, Beyoncé, købt sig ind i det eksklusive champagne-brand Armand de Brignac Champagne, der er ejet af det New York-baserede selskab Sovereign Brands. Brandet er særlig kendt for de håndlavede franske metalflasker, der fremstilles på et gammelt slot i Chigny-les-Roses.

Priserne for den eksklusive drik starter angiveligt ved 250 dollar, svarende til 1500 danske kroner.

Det skriver Bloomberg.com.

Foto: Chris Pizzello, AP
Foto: Chris Pizzello, AP

Armand de Brignac, der i folkemunde går under navnet Ace of Spades, er gennem længere tid blevet brandet som en af de absolut mest hippe champagner på markedet og ikke mindst på diverse VIP-klubber verden over. Flaskerne kommer i ni forskellige størrelser fra den almindelige 750 milliliter til en absurd stor 30-liters udgave kaldet Midas.

Mærket har eksisteret siden 2006, og i 2009 havnede champagnen øverst i en stor blindsmagningstest i magasinet Fine Champagne, ligesom den ved flere andre lejligheder har vundet priser som den bedste champagne.

Udover at lave musik har Jay-Z i forvejen engageret sig i et pladeselskab, tøjmærker, restauranter og et talentbureau, ligesom han indtil sidste år ejede en del af basketballholdet New York Nets.

Jay-Z har endnu ikke kommenteret på sit engagement, ligesom der heller ikke er noget om, hvor stor investeringen i Armand de Brignac er.

Franskmænd vil omdøbe Champagnebrus

Spanien vil ændre på Cava'en

Skrumpende sprutsalg skuffer hos fransk luksuskæmpe

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier