FødevareWatch

Gassen går af Sodastream i USA

Nedturen fortsætter for den israelske virksomhed, der igen må nedjustere forventningerne til omsætningen. Årsagen er manglende amerikansk efterspørgsel. 

Brusen synes atter at være gået af israelske Sodastream. Selskabet nedjusterer forventningerne til omsætningen i tredje kvartal med henvisning til en svækket efterspørgsel efter sodavandsmaskiner og smagskoncentrater i USA.

Det skriver nyhedsbureauet Marketwatch.

Den foreløbige opgørelse for tredje kvartal viser en omsætning på 125 mio. dollar, eller markant under markedsforventningen om et salg på
153,6 mio. dollar ifølge Factset.

Udviklingen får selskabets direktør Daniel Birnbaum til at varsle en ny kurs herunder bedre eksekvering end i tredje kvartal.

På førmarkedet dratter aktien med 13 pct. Nedturen kommer oven i et fald på 44 pct. hidtil i år, der har budt på flere regnskabsmæssige
skuffelser. Eksempelvis faldt Sodastream med 26 pct. den 13. januar, efter et ligeledes skuffende foreløbigt regnskab for 2013.

Sodastreams endelige periodemeddelelse for tredje kvartal offentliggøres den 29. oktober.

SodaStream sænker forventninger efter svagt kvartal

Sodavandssalget tordner opad

Coca-Cola-selskab indgår samarbejde med Kraft

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier