FødevareWatch

SodaStream sænker forventninger efter svagt kvartal

Den israelske koncern SodaStream, der rygtes på vej ud af aktiemarkedet, sænker sine helårsforventninger efter et kvartal, hvor bundlinjen er dykket markant.

Den israelske producent og forhandler af sodavandsmaskiner til hjemmet, SodaStream, har kørt en presset forretning igennem længere tid, og den seneste tids skuffende økonomiske resultater fortsætter for selskabet i årets andet kvartal. Det viser det netop aflagte regnskab for andet kvartal.

Godt nok har man i kvartalet øget omsætningen med 6,6 pct. fra 132,4 mio. dollar i samme kvartal af 2013 til 141,2 mio. dollar i den seneste periode, men driftsresultatet og bundlinjen er begge gået markant tilbage.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier