FødevareWatch

Entreprenørfirma på trapperne med kapsel med smag

Selskabet Flavor Cap er ved at lægge sidste hånd på udviklingen af kapsler med smag til brugte vandflasker. Startkapitalen er sikret og selskabet leder nu efter en investor, der vil hjælpe produktet på markedet.

Genrebillede | Foto: Colourbox

Efter købet af en flaske vand, fylder man den gerne op en gang eller to - og start-up selskabet Flavor Cap er ved at lægge sidste hånd på et produkt, som skal gøre smagsoplevelsen af den genopfyldte flaske vand væsentligt mere interessant.

”Du har købt en vandflaske eller sodavandsflaske, og vi sælger så nogle nye låg dertil, som har forskellige varianter af farve og smag. Hvis du vil nu vil have en variant med citrussmag, så køber du det gule låg, piller emballagen af og skruer det nye låg på den flaske, du havde i forvejen. Inde i låget, du har købt, sidder vores komponent af pulver og mikstur. Det øjeblik, du skruer kapslen på og ryster den et par gange - i det øjeblik vandet rammer den mikstur, vi har lavet i kapslen, bliver materialerne frigivet, og så skaber vi både smagen og brusen,” fortæller direktør og medejer i Flavor Cap, Anders Dahl til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hørkram er kommet tilbage på sporet

Cateringgrossistens regnskab for 2021 viser markant forbedring af indtjeningen efter svært 2020. Toplinjen er løftet en anelse i et marked fyldt med udfordringer, men hvor Hørkram-ledelsen satser på vækst.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier