FødevareWatch

Spiritusproducent genopliver ”the dude”

Den franske spiritusproducent Pernod Ricard har fået den amerikanske skuespiller Jeff Bridges til at genoplive sin ikoniske filmrolle som Jeffrey ”the dude” Lebowski i en ny reklamefilm for Kahlua.

Foto: Morton Merrick/POLFOTO/AP/arkiv

Den amerikanske skuespiller Jeff Bridges har mange store filmroller på cv’et, men den rolle han nok altid vil være mest kendt for er hans præstation som døgenigten Jeffrey ”the dude” Lebowski i filmen The Big Lebowski fra 1998.

Coen-brødrenes kultfilm og den ikoniske frontfigur har en stor stjerne hos de fleste filmelskere, og nu bliver hovedpersonen genoplivet i en ny film. Det drejer sig dog ikke om en spillefilm, men en reklamefilm for kaffelikøren Kahlua fra den franske producent Pernod Ricard.

”The dude” var i filmen ofte set med drinken White Russian i hånden – en drik som består af netop Kahlua, samt vodka og mælk – og filmkarakteren kan med rette siges at have sin andel i drinkens popularitet siden årtusindskiftet.

Det udnytter den franske spiritusproducent nu til at promovere kaffelikøren, som primært bruges som bestanddel i White Russian. Du kan se filmen, "The White Russian", i sin fulde længde herunder:

 

 

Kendt skuespiller tredobler bundlinjen hos Cocio

Ny Cocio-chef skal lede internationalt eventyr

Dansk popstjerne i mexicansk chipssamarbejde 

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier