FødevareWatch

Nørrebro Bryghus får kapitalindsprøjtning

Endnu en gang poster ejerne af Nørrebro Bryghus penge i projektet. Denne gang har rigmændene relanceret restauranten. 

Foto: Kurt Martin Haglund

Frederik Heegaard og Lars Thuesen, skyder nu 3 mio. kr. ind i Nørrebro Bryghus, denne gang for at restaurere mikrobryggeriet og restauranten.

Det skriver Berlingske.

Stedet skal ifølge Heegaard, som ejer 66 pct. af bryghuset, være mere råt, mere nutidigt og mere afslappet.

Det har ikke været let at skabe overskud  i forretningen, og det er Heegaard ikke tilfreds med.

”Hvis det vi laver ikke også giver overskud, er der ikke noget sjov ved det. Så er det tegn på, at vi ikke gør det godt nok – eller i hvert fald, at vores kunder mener, at vi ikke gør det godt nok,” siger han til avisen og fortsætter:

”Jeg vil ikke sige, at vi gør det af nød. Men det er en kombination af, at vi godt vil prøve at øge vores omsætning, og at der skal ske noget nyt.”

Restaurationsselskabet har kørt med underskud langt det meste af tiden siden de slog dørene op i 2003. I 2013 var resultatet et underskud på ca. 1 mio. kr.

Ølchef: "Det nytter ikke at sidde og tude"

Statsministersøn løfter salget i ø-bryggeri

Samsø Bryghus kører øko-stilen helt ud

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier