FødevareWatch

Fyringer skal spare Diageo for milliardbeløb

Verdens største spiritusselskab har annonceret planer om at spare 1,85 mia. kr. frem mod 2017. Det medfører nu, at man fyrer ca. 200 medarbejdere.

Den britiske koncern Diageo, der er verdens største spiritusproducent, har fyret omkring 200 medarbejdere ved både hovedkvarteret i London og en række regionale afdelinger. Det skriver den britiske avis The Telegraph.

Selskabet har igennem et stykke tid forsøgt at ”skrælle lag af” strukturen i sine afdelinger i vækstmarkeder i Afrika, Latinamerika og Asien og stillehavslandene, men fyringerne skulle altså også gå ud over markedsføringsstillinger ved hovedkontoret, mener avisen at vide.

Diageos topchef Ivan Menezes, der overtag roret i selskabet sidste år, annoncerede allerede i januar, at han ville nedbringe omkostningerne i koncernen med 200 mio. pund (1,85 mia. kr.) frem mod 2017 i et forsøg på at skabe et mere manøvredygtigt selskab.

Ifølge den britiske avis er de seneste fyringer direkte afledt af den spareplan.

Læs artiklen fra The Telegraph her.

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier