FødevareWatch

Diageo køber aktier for 10 mia

Den britiske spiritusproducent Diageo har afgivet et tilbud på en del af aktierne i Indiens største aktør indenfor området – det planlagte aktieopkøb vil give Diageo aktiemajoriteten i det indiske selskab.

Det britiske selskab Diageo, som er verdens største producent af spiritus, har afgivet et opkøbstilbud på 26 pct. af aktierne i det indiske selskab United Spirits Limited (USL). Det fremgår af en pressemeddelelse fra Diageo.

Den britiske gigant ejer allerede 28,78 pct. af aktierne i USL, som er Indiens største spiritusproducent, gennem datterselskabet Relay B.V., og med det planlagte aktieopkøb vil man derfor råde over næsten 55 pct. af aktierne.

Tilbuddet fra Diageo lyder på 3.030 indiske rupee per aktie, hvilket bringer den samlede pris for aktieandelen op på ca. 114,5 mia. rupee – svarende til godt 10 mia. kroner.

Spiritusgigant rykker rundt i topledelsen

Skrumpende sprutsalg skuffer hos fransk luksuskæmpe

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier