FødevareWatch

Chr. Hansen vil revolutionere vinproduktionen

Ingredienskæmpen Chr. Hansen er klar med en kultur til vinproducenter, som forkorter gæringsprocessen betydeligt og potentielt kan overflødiggøre brugen af sulfitter.

Foto: PR

En megatrend går sin gang verden rundt. Lev sundere og ”renere”; spis fødevarer uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler er nogle af hovedbudskaberne.

Vinproducenter har mærket forbrugernes efterspørgsel og får på puklen for brugen af sulfitter i produktionen. Det er derfor flere år siden, industrien begyndte at efterspørge teknologi, der gør det muligt at reducere brugen af sulfitter uden at gå på kompromis med vinens kvalitet. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier