FødevareWatch

Carlsberg sælger obligationer for milliardbeløb

Bryggerikoncernen har tirsdag solgt virksomhedsobligationer for et pænt milliardbeløb.

Foto: Esben Nielsen, Jyllands-Posten

Carlsberg bekræfter i en selskabsmeddelelse tirsdag eftermiddag, at det har solgt 10-årige virksomhedsobligationer for 1 mia. euro. Obligationerne har en pålydende rente på 2,5 pct.

"Provenuet fra obligationsudstedelsen vil blive anvendt til almindelige selskabsmæssige formål," skriver Carlsberg i meddelelsen.

J. P. Morgan Securities, Mitsubishi UFJ Securities International, Nomura International, The Royal Bank of Scotland og UniCredit Bank var aktive bookrunners på transaktionen.

Ifølge oplysninger fra Bloomberg News skulle obligationerne være solgt til en rente på 2,616 pct., svarende til en ekstrarente på ca. 126 basispoint i forhold til renten på en 10-årig tysk statsobligation.

Usikkerhed om Carlsbergs gæld

Danske topchefer skal mødes med Putin

Carlsberg har stoppet østukrainsk øllevering

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier