FødevareWatch

Britiske pubejere ramt af computernedbrud hos Carlsberg

Carlsberg i England er blevet ramt af et større computerproblem efter lanceringen af en ny it-platform tidligere på måneden.

Foto: Carlsberg/ PR

Det har efterladt frustrerede pub-ejere landet over, der ikke har modtaget deres tiltrængte øl. Det skriver Publican's Morning Advertiser, et branchemedie for pubejere i England.

Ifølge mediet er en stribe af Carlsbergs faste kunder blevet ramt af leveringsproblemer og problemer med at bestille nye forsyninger.

"Det har været en absolut katastrofe. Vi har ikke fået en ny leverance i tre uger, og i går fik vi så kun halvdelen af, hvad vi havde bestilt. Det er skidt for os, når vi skal forklare vores kunder, at vi ikke har de produkter, de gerne vil have. Det virker uprofessionelt," siger ejeren af pubben The Boot i Hertfordshire, Sean Hughes, til Publican's Morning Advertiser.

Calsberg beklager

Carlsberg selv anerkender problemerne og arbejder på at få dem løst.

"Vi har kontaktet mange af dem, der er ramt, for at undskylde for forstyrrelserne og forsikre dem om, at kundeservice er vores højeste prioritet. Vi arbejder højt på at leve op til vores normalt høje standarder så hurtigt som muligt," skriver en talsmand for Carlsberg UK til Publican's Morning Advertiser.

Carlsberg stiger på konkurrents bryggerilukning

Rublens dyk kan koste Carlsberg stort milliontab

Carlsberg-konkurrent afviser salgsrygter

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier