FødevareWatch

Ny global salgsdirektør i Carlsberg

Graham Fewkes er blevet forfremmet i Carlsberg, hvor han nu skal være ny global salgs- og marketingdirektør.

Foto: Thomas Petri/ JP

Carlsberg har forfremmet Graham Fewkes til koncerndirektør med ansvar for globalt salg, marketing og innovation. Fewkes, der kommer fra en stilling som kommerciel direktør for Carlsbergs aktiviteter i Asien, erstatter Khalil Younes, som efter fem år på posten har besluttet at forlade den danske bryggerikoncern. Det fremgår af en meddelelse fra Carlsberg onsdag morgen.

Graham Fewkes kom til Carlsberg i forbindelse med opkøbet af Scottish & Newcastle (S&N) i 2008 og kendte allerede dengang Carlsberg godt som S&N's kommercielle repræsentant i BBH-joint venturet.

"Det er en stor glæde for mig at kunne byde Graham velkommen i vores Executive Committee. Jeg har haft fornøjelsen at arbejde tæt sammen med Graham i en årrække, hvor han har spillet en væsentlig rolle i udviklingen af vores asiatiske forretning. Jeg nærer stor beundring for både hans dybe forståelse for, hvad der skal til for at udvikle den kommercielle agenda - og for hans stærke operationelle erfaring på en lang række markeder i alle vores tre regioner," siger Carlsbergs administrerende direktør, Jørgen Buhl Rasmussen, i meddelelsen.

Ny ædruelighed kan gavne Carlsberg

Forretningen kører videre i Ukraine

Russiske trusler kan ramme Carlsberg

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier