Bryggerier enige om alkoholfrit fokus: "For os er der tale om en ny ølrevolution"

Flere danske bryggerier sælger op mod hver fjerde af deres øl i en alkoholfri variant. Det er det område, der får mest fokus, lyder det fra tre bryggerier, der forudser en fortsat fremgang. 
Arkivfoto: Siden Mikkeller begyndte at lave alkoholfri øl, som de gør i dag, har bryggeriet koblet det til sundhed og startede i den forbindelse i løbeklub i 2015. Flere bryggerier peger på netop sundhed, men også øget kvalitet som årsag til de alkoholfri øls fortsatte fremgang de senere år. | Foto: Joachim Adrian
Arkivfoto: Siden Mikkeller begyndte at lave alkoholfri øl, som de gør i dag, har bryggeriet koblet det til sundhed og startede i den forbindelse i løbeklub i 2015. Flere bryggerier peger på netop sundhed, men også øget kvalitet som årsag til de alkoholfri øls fortsatte fremgang de senere år. | Foto: Joachim Adrian

I løbet af det seneste årti er antallet af solgte alkoholfri øl firedoblet. Spørger man bryggerierne hvorfor, svarer de i kor, at niveauet af de alkoholfri øl også er blevet mindst fire gange så gode i samme periode. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også