Danmarks ældste vinhandel intensiverer samarbejde med spiritusgrossist

Der bliver skruet op for samarbejdet mellem Drinx og Kjær & Sommerfeldt, som nu lancerer nyt drikkevare- og serviceunivers, der skal imødekomme manglen på arbejdskraft i restaurationsbranchen.
Mads Stensgaard, adm. direktør i Kjær & Sommerfeldt (th), og direktør i Drinx, Tommy Toft (tv) | Foto: PR/Kjær & Sommerfeldt
Mads Stensgaard, adm. direktør i Kjær & Sommerfeldt (th), og direktør i Drinx, Tommy Toft (tv) | Foto: PR/Kjær & Sommerfeldt

Der bliver sat yderligere fut under det samarbejde, der i 2021 blev indgået mellem spiritusgrossisten Drinx og Danmarks ældste vinhandel, Kjær & Sommerfeldt.

Nu lancerer de to parter et nyt drikkevare- og serviceunivers, der består af en portefølje af vine, cocktails, øl og vand på fustage, som skal gøre det nemt og bæredygtigt at imødekomme den mangel på arbejdskraft, der lige nu volder store problemer i særligt restaurations-, bar- og hotelbranchen.

Det oplyser Kjær & Sommerfeldt og Drinx i en fælles pressemeddelelse.

Porteføljen har fået navnet TAP Collection, og produkterne er skabt til barer, restauranter osv., der vil tilbyde gæster større valgfrihed og drikkevarer af høj kvalitet - og gøre det, selv når der mangler arbejdskraft, hedder det i meddelelsen.

”Vi oplever en stor efterspørgsel i markedet efter kvalitetsprodukter, som er nemme at håndtere for personalet. Vi mærker også, at bæredygtigheden og valgfriheden på øl, vand og cocktails betyder meget for vores kunder. Vi har derfor sammen med Drinx skabt en unik løsning, der sammen med vores vine imødekommer det hele,” siger Mads Stensgaard, adm. direktør i Kjær & Sommerfeldt.

I første omgang består TAP Collection af seks udvalgte vine, fem færdigblandede cocktails og et vandsystem, hvor der kan tappes vand med og uden brus samt et stort udvalg af øl fra både danske og udenlandske producenter. Samtidig inkluderer TAP Collection en fast serviceaftale med parternes installationsfirma, DrinxSystem.

Bæredygtighed spiller også en nøglerolle i udvidelsen af samarbejdet, og det nye serviceunivers tilbyder derfor kunderne det, der i pressemeddelelsen formuleres som ”mere bæredygtige leverancer af vin, cocktails, vand og øl, anlæg og service.”

Samarbejdet mellem Drinx og Kjær & Sommerfeldt startede tilbage i 2021, hvor de to parter gik sammen omkring indkøb af øl, vand og most samt et kommende fælles distributionssystem.

Samarbejde mellem landets ældste vinhandler og stor spiritusgrossist bliver finjusteret

Danmarks største spiritusgrossist udvider samarbejde med Kjær & Sommerfeldt

Historisk vinhandel prøver kræfter med liveshopping

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg