Danmarks største spiritusgrossist udvider samarbejde med Kjær & Sommerfeldt

De to virksomheder vil slå volumen sammen på øl og vand i håb om på sigt at skabe et lukket distributionssystem.
Foto: Kasper Heden Andersen/JPA
Foto: Kasper Heden Andersen/JPA

I jagten på at erobre større andele af markedet for øl og vand har Danmarks største spiritusgrossist Drinx valgt at udvide partnerskabet med vinfirmaet Kjær & Sommerfeldt.

Det skriver de to parter i en pressemeddelelse.

Virksomhederne har samarbejdet siden 2016 omkring indkøbet af spiritus og vil nu angribe markedet for øl, most og vand ved at slå de to volumer sammen og på sigt skabe et fælles lukket distributionssystem.

"Vi ser en fordel for vores kunder i, at de kan få leveret alle drikkevarer fra os. Én bestilling, én levering, én faktura," siger Mads Steensgaard, der er direktør i Kjær & Sommerfeldt, og fortsætter:

"Vi har siden 1875 været et vinfirma, og det bliver vi ved med at være. Men hvis vi kan gøre det nemmere for vores kunder at bestille og få leveret alle øvrige drikkevarer samtidig, gør vi gerne det."

Grossistvirksomheden Drinx har i dag mere end 18.000 varenumre på hylderne inklusiv øltyper fra de mest etablerede danske ølleverandører til internationale mikrobryggerier.

"Sammen med Kjær & Sommerfeldt står vi stærkt og kan nu tilbyde endnu flere kunder en bredere vifte af produkter, end de typisk har adgang til i dag. Det giver vores kunder mulighed for at differenciere sig på udvalget over for deres kunder," siger Tommy Toft, der er direktør og stifter af Drinx.

Katastrofalt forår knuser ti års optur hos Københavns ældste vinhandler

Kjær & Sommerfeldt vil fastholde sin smidighed under vokseværk

Stringent fokus på horeca har givet gammelt vinselskab vækstvinger 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også