FødevareWatch

Historisk vinhandel prøver kræfter med liveshopping

Kjær & Sommerfeldt kaster med liveshopping sig ud i en ny salgsdisciplin. Første livesending bliver fra Bourgogne.

Foto: PR/Kjær & Sommerfeldt

Danmarks ældste vinhandel, Kjær & Sommerfeldt, kaster sig nu ud i en ny salgsdisciplin i form af liveshopping direkte fra berømte vinregioner og udvalgte europæiske vinhuse.

Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Den første livesending finder sted den 26. september, hvor vininteresserede inviteres med ind bag murene i vinhuset Maison Louis Jadot, der har hjemme i Bourgogne. Målet er at give vinviden videre, sætte fokus på folkene bag vinene og selvfølgelig at sælge vin.

Mads Stensgaard, direktør i Kjær & Sommerfeldt, fremhæver særligt det, at kunderne kan stille spørgsmål og få direkte kontakt til producenterne, som noget af det, der gør liveshopping til noget særligt.

”Vi oplever, at vores kunder ligesom os er tørstige efter viden og nye smagsoplevelser. De vil gerne være klogere på vin, høre nogle af de spændende historier og kende baggrunden for det, de hælder i glasset,” forklarer Mads Stensgaard i meddelelsen, hvor han videre fortæller:

”Vi har en tæt relation til vinhusene, og vi er selv meget begejstrede over den dedikation og kærlighed, de har til vinen. Det gør en kæmpe forskel at høre eksperterne selv fortælle – det vil vi gerne give videre.”

I oktober vil vininteresserede desuden kunne blive inviteret indenfor i vinhus i Rheingau i Tyskland, der er fødested for Riesling-druen.

Samarbejde mellem landets ældste vinhandler og stor spiritusgrossist bliver finjusteret

Onlineinvesteringer sikrede Danmarks ældste vinhandler endnu et overskud

Historisk vinhandler har efter onlinesatsning kurs mod rekordresultat

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier