FødevareWatch

Carlsberg har ny finansdirektør på plads

Bryggerikoncernen melder, at svenske Urica Fearn er ny finansdirektør fra årsskiftet. Hun kommer fra norske Equinor og har også lang erfaring fra spiritussektoren.

Foto: PR

Ulrica Fearn bliver ny finansdirektør, CFO, og medlem af direktionen i Carlsberg fra 1. januar. Det oplyser bryggerikoncernen fredag morgen.

Hun kommer fra en stilling som CFO i norske Equinor og efter 19 år i spiritusindustrien før da. Ulrica Fearn afløser Heine Dalsgaard, der fratræder stillingen ved årsskiftet.

Og Carlsbergs topchef Cees ’t Hart glæder sig over udnævnelsen af finansdirektøren, som bryggeriet har været på jagt efter siden juni, hvor Heine Dalsgaard meldte sin afsked.

“Jeg er meget glad for at byde Ulrica velkommen til Carlsberg. Hun kommer med en stærk track record og omfattende finansiel erfaring fra førende globale virksomheder, herunder inden for drikkevarekategorien. Ulrica vil tilføre Carlsberg en kombination af fremragende kommercielle akkreditiver og en medarbejdercentreret ledelsesstil. Hun er den rette person til at fortsætte vores disciplinerede præstationsledelseskultur,” udtaler Cees ’t Hart.

Ulrica Fearn er svensk statsborger og hun har store forventninger til at blive en del af det danske bryggeri.

“Carlsberg er en virkelig ikonisk multinational virksomhed med et stærkt formål. Virksomheden har en stolt historie og arv, sammen med værdierne om at give tilbage til samfundet gennem Carlsbergfondet. Disse ting, kombineret med en stærk position og muligheder for fremtiden, gør det til en spændende tid at slutte sig til Carlsberg.” siger Ulrica Fearn.

Hun har før Equinor-posten været finansansvarlig i den britiske telekoncern BT og før det været ansat i 20 år i spirituskæmpen Diageo i forskellige roller i Europa, USA og Asien.


Cees ’t Hart: Håber at kunne afsløre ny finansdirektør om et par uger

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Carlsbergs finansboss forlader bryggeriet

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier