FødevareWatch

Carlsbergs finansboss forlader bryggeriet

Finansdirektør forlader bryggerikoncernen senest til nytår for at tiltræde i kapitalfondsejet selskab i anden industri.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Bryggerikoncernen Carlsberg skal finde ny direktør til at styre finanserne, efter at koncernfinansdirektør Heine Dalsgaard forlader selskabet.

Det melder Carlsberg i en børsmeddelelse, hvor det fremgår, at selskabets finansdirektør seneste vil forlade bryggeriet den 31. december.

Heine Dalsgaard har været i Carlsberg siden 2016 og forlader bryggerikoncernen til fordel for et job i et kapitalfondsejet selskab ”udenfor bryggerisektoren”.

”Jeg har værdsat partnerskabet med Heine højt, siden han kom til Carlsberg i 2016. Han har været medvirkende til at drive de forbedringer, som Carlsberg har leveret. Selvom vi selvfølgelig beklager Heines beslutning, respekterer vi også hans ønske om at forfølge nye muligheder uden for Carlsberg. Vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser,” udtaler Carlsberg-topchef Cees ’t Hart.

Hovedpersonen sender ligeledes en salut i forbindelse med opsigelsen, der altså kan trække ud med op til et halvt år.

”Carlsberg er en fantastisk virksomhed, og det har været et sandt privilegium at være en del af teamet gennem de seneste seks år. Sammen har vi skabt et meget stærkere Carlsberg med en klar strategi, stærke resultater og fortsat betydelige værdiforøgende muligheder. Jeg benytter lejligheden til allerede nu at ønske Carlsberg og alle dets fantastiske mennesker alt det bedste for fremtiden,” udatler Heine Dalsgaard i meddelelsen.

Carlsberg-chef forlader bryggeriet til juli i hurtig exit

Carlsberg-chef: Tilfældigt at Rusland-exit kom samme dag som Heineken

Carlsberg anklager Heineken for konkurrencesnyd i Grækenland


Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier