FødevareWatch

Efter kapitalindsprøjtning kigger People Like Us-stifter på ny vækst

De 150.000 liter øl og 44 ansatte i People Like Us vil i fremtiden blive til mere, hvis det står til stifter Lars Agersted Carlsen, der i sidste uge sikrede det københavnske bryggeri en kapitalindsprøjtning.

Foto: PR / People Like Us

Med fokus på at sikre nogle af samfundets udsatte og skæve eksistenser muligheder for at komme ind på arbejdsmarkedet, har skolelærer og iværksætter Lars Agersted Carlsen i de seneste fem år fået bryggeriet People Like Us etableret og sikret sig en position på markedet med de mange nye mikrobryggerier.

Torsdag fik bryggeriet, der har 44 ansatte og som i år regner med at brygge 150.000 liter øl, et kapitalindskud af ukendt størrelse fra bl.a. Doughnut Capital og Vækstfonden, og det vækker naturlig glæder, skriver Berlingske.

"Én ting er, at kapitalindskuddet vil være med til at stabilisere vores forretning og samtidig gøre, at vi kan tænke endnu mere ambitiøst fremadrettet. Men noget andet og lige så vigtigt er, at vi har fået nogle fantastiske mennesker ind, som tænker bæredygtighed ind hele vejen rundt," siger Lars Agersted Carlsen til avisen og tilføjer:

"Derudover er Vækstfonden med. Det er ikke bare en stærk medspiller, men er også med til at vise andre, at vi tænker vækst og skal tages seriøst. Det er fantastisk for vores virksomhed. Jeg er enorm glad lige nu."

Nørrebro-bryggeri får kapitalindsprøjtning med ny investor

Flere producenter melder sig klar hos madspildsapp

Mikrobryggeri indleder samarbejde med fest-app

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier