FødevareWatch

Medie: Støttepartier klar til at lukke barer midlertidigt

Statsminister Mette Frederiksen (S) har varslet nye restriktioner i dag og indkaldt til møde. SF og Enhedslisten er klar til at lukke barer endnu en gang.

Foto: PR/Bryggeriforeningen

Forud for dagens annoncerede meldinger om nye restriktioner forskellige steder i landet, melder støttepartierne SF og Enhedslisten sig ifølge TV 2 allerede parate til at lukke landets barer ned.

Restriktionerne skal medvirke til at stoppe den stigende smitte, hvilket bringer barer og det øvrige restaurationsliv i spil igen, som det også var tilfældet i foråret fra marts til maj.

Ifølge TV 2 mener både SF og Enhedslisten, at man endnu engang bør lukke nattelivet ned totalt, indtil der er bugt med smitten.

Samme melding går igen hos professor i virologi ved Københavns Universitet Allan Randrup Thomsen, som uddyber til TV 2, at han frygter, danskerne misforstår klokken 22-reglen for barerne, da intentionen er, at man skal mødes med færre folk – i stedet har danskerne bare "fundet måder at omgå restriktionerne på", vurderer professoren.

"De starter eksempelvis tidligere, så de er klar til at gå hjem klokken 22," siger han til TV 2 og peger på, at en total lukning af barerne kan blive nødvendig.

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier