FødevareWatch

Cees 't Hart er tilfreds med udvikling: "Oktober ser god ud"

Carlsberg-topchefen er meget fortrøstningsfuld omkring, at Carlsberg trods øgede restriktioner når i mål med sine opjusterede forventninger til hele året.

Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Carlsbergs topchef Cees 't Hart er tilfreds med udvikling i bryggeriets tredje kvartal og den forløbne del af fjerde. Men han erkender samtidig at corona fortsat har markant effekt.

Det siger han på en telepressekonference onsdag.

Topchefen er meget fortrøstningsfuld om, at Carlsberg trods øgede restriktioner når i mål med sine opjusterede forventninger til hele året. Siden suspensionen er de opjusteret to gange.

Bryggeriet ser nu en negativ vækst i det organiske driftsresultat på midtencifret procent. Sidste år var væksten i det organiske driftsresultat 10,5 pct. til 10.465 mio. kr.

Opjusteringen begrunder han på telekonference med et stærkt tredje kvartal og fortsat positiv volumenudvikling på de store markeder i Kina og Rusland samt et fortsat fokus på omkostninger.

"Oktober ser god ud, og vi har således høj gennemsigtighed, da 90 pct. af vores resultat nu er kendt, siger Cees 't Hart.

November og december er typisk små måneder for bryggerier, der har sin storhedstid indtjeningsmæssigt i andet og specielt tredje kvartal.

Carlsberg genvinder tabt terræn i Rusland Carlsberg opjusterer forventningerne efter tredje kvartal Carlsberg sætter skub i udvikling af alkoholfri drikkevarer 

Mere fra FødevareWatch

Carlsberg skruer på succesfuld strategi i storbyerne

Mens det aldrig blev nogen succes at rulle Carlsbergs største brands ud i millionbyer hele kloden rundt, har et udelukkende kinesisk fokus kastet guld af sig. I år nærmer bryggerikoncernen sig 40 byer, og strategien tilpasses så småt en ny fremtid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier