FødevareWatch

Spirituskoncern køber lille britisk gindestilleri

Diageo udvider sit i forvejen store sortiment med købet af gin- og vodkaproducent i Storbritannien med egne råvarer i flaskerne.

Der kommer ny gin og vodka på programmet i spirituskæmpen Diageo med købet af britiske Chase Distillery. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Spirituskæmpen Diageo køber det britiske gin- og vodkadestilleri Chase Distillery, der blot har 12 år på bagen. Det skriver mediet Foodmanufacture.

Producenten i det vestlige England har syv ginvarianter, fire vodkaer og likører på programmet, der er lavet fra bunden med en række forskellige æble-, kartoffel- og rabarbersorter.

Destilleriet har markedsført sig på blandt andet at producere sin Williams Elegant 48 Gin på 48 forskellige sjældne æblesorter fra egen plantage, og spiritusproduktionen er opstået ud af stifterfamiliens interesse for landbrug.

Virksomheden har således udviklet produktet Chase Original Potato Vodka, hvor der indgår 250 britiske kartofler fra egen avl i hver flaske.

Med salget til Diageo kommer Chase Distillery og stifteren William Chase ind i en kæmpe spirituskoncern med velkendte brands som Guiness, Johnnie Walker og Lagavulin.

Johnnie Walker-producent i hopla

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier