FødevareWatch

Arla vil udvide plantebaseret serie

Den plantebaserede kategori udgør ingen trussel for Arlas kerneforretning, vurderer topchef Peder Tuborgh. Mejerikoncernen vil dog udvide sin plantebaserede serie, der i dag består af tre forskellige havredrikke.

I 2005 blev Peder Tuborgh som 42-årig direktør i Arla Foods. Han har været en del af Arla siden 1987. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

En stigende klimabevidsthed har været med til at flytte flere forbrugere i retning af grønnere kost, men den plantebaserede bølge kommer ikke til at rykke det store ved Arlas forretning, vurderer topchef Peder Tuborgh.

"Vi sælger omkring 1000 ton plantedrikke nu her i år, og det skal ses i forhold til de milliarder kilo mælk, vi bruger på det danske marked," siger Peder Tuborgh.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier