FødevareWatch

Dansk kaffe-iværksætter er blevet Europas største

Aarhus-virksomheden Kaffekapslen.dk er i løbet af ni år blevet Europas største netbutik med kaffekapsler.

Foto: PR / Nestlé

Medejer Anders Balmer regner i år med at onlinebutikken Kaffekapslen.dk når en omsætning på 200 mio. kr., og særligt de seneste fire år har budt på stor vækst for den Aarhus-baserede virksomhed, der blev etableret i 2011.

Til Stiften.dk siger Anders Balmer, at der dagligt håndteres og afsendes 2000 ordre til de syv nuværende lande, som Kaffekapslen sender kaffe til, og at der i de kommende måneder kommer nye lande til.

"Vi kigger på, hvor meget kapselkaffe, der bliver drukket i de pågældende lande, når vi skal ekspandere. Som det er lige nu, er Polen, Italien og Spanien interessante lande at følge," siger Anders Balmer. I de kommende måneder åbner man for salg til Holland og Belgien.

Kaffekapslen.dk blev stiftet i 2011 af Morten Ravn, der tidligere har været sælger af kaffeprodukter hos Nestlé. Han ejer sammen med Anders Balmer og Kaj Erik Bramsen Ravn selskabet bag.

I det seneste regnskab for 2019 opnåede virksomheden en bruttofortjeneste på 13,8 mio. kr. og et endeligt resultat på 5,3 mio. kr. Selskabet har endnu til gode at præsentere et negativt årsresultat.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier