FødevareWatch

Jyske Bank og Danske Bank hæver kursmål på Carlsberg

Bryggerikoncernen Carlsberg får løftet sit kursmål fra Jyske Bank og Danske Bank. (Opdateret)

Foto: Thomas Borberg

Jyske Bank hæver kursmålet til 1075 kr. fra 970 kr. for Carlsberg-aktien op til bryggerikoncernens regnskab tirsdag i næste uge. Anbefalingen er uændret "hold".

Analytiker Henrik Hallengreen Laustsen vurderer, at Carlsberg gør alt det rigtige – men at det allerede er reflekteret i aktiekursen.

"Carlsberg har leveret stærkt de første ni måneder af 2019, hvor omsætningen har overrasket positivt, og indtjeningsforventningerne er blevet hævet to gange," skriver han og peger på, at tendenserne fra de første ni måneder fortsætter i fjerde kvartal drevet af Asien, mens Rusland stadig er udfordret.

Danske Bank er også mere positiv og hæver kursmålet for aktien med 85 kr. til 1205 kr, viser data fra Bloomberg. Her er anbefalingen også uændret "køb", viser data fra Bloomberg.

Konservativ forventning ventes

Carlsberg ventes at levere en konservativ forventning for 2020 på midt-encifret organisk EBIT-vækst. Forventningen for 2019 er blevet løftet to gange og lyder på "cirka 10 pct. organisk EBIT-vækst".

Banken ser indtjeningen i 2020 presset af øgede markedsføringsomkostninger i Asien og udfordringerne i Rusland, hvor konkurrenterne vil besværliggør det for Carlsberg at vinde de tabte markedsandele tilbage.

Positivt ventes Vesteuropa og ”Craft & Speciality” fortsat at gavne indtjeningsvæksten i 2020.

Carlsberg-aktien koster mandag morgen 1015,50 kr. efter et fald på 2,2 pct.

(Opdateret med Danske Bank, kl. 10.31).

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier