FødevareWatch

Bryghus kaster sig over de økologiske sodavand

Efter 24 år med økologiske øl er tiden moden til eksperimenter med nye genrer i Thisted Bryghus. Tidligere i år genstartede bryggeriet sin produktion af økologisk saft, og nu forsøger man sig så også med fire sodavandsvarianter.

Foto: PR

Med blikket rettet mod landets restauranter og cafeer genstartede Thisted Bryggeri tidligere i år sin saftproduktion og sendte en økologisk saftserie på markedet.

Den lancering bakkes nu op af yderligere en lancering af fire sodavandsprodukter, der ligesom både saften og den øl, man har lavet på bryggeriet siden 1995, er økologisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier