FødevareWatch

Thisted Bryghus investerer tocifret millionbeløb i produktionen

Det nordjyske bryggeri udvider produktionen med en tocifret millioninvestering. "Det handler om at fremtidssikre bryghuset," lyder det fra direktøren.

Foto: Andreas Szlavik/POLFOTO/arkiv

Thisted Bryghus investerer 30 mio. kr. i at udvide produktionen med nyt udstyr og en tilbygning.

Det meddeler bryghuset i en pressemeddelelse.

Pengene skal blandt andet bruges på en 500 kvadratmeter stor udvidelse, lyder det fra bryggeriets direktør, Aage Svenningsen.

"Det nuværende brygværk er over 60 år gammelt, og har gennem årene brygget noget fantastisk øl. Men det har udtjent sin værnepligt, og nu er tiden inde til at skifte det ud. Derfor har vi besluttet at udvide med en ny bygning, der skal rumme maltlageret, et nyt brygværk og på sigt også hele procesområdet," siger han i meddelelsen.

Nybygningen vil ligge i forbindelse med bryggeriets nuværende faciliteter. Byggeriet er i offentlig høring i øjeblikket og skal derefter endeligt godkendes af Thisted Kommunalbestyrelse.

"Det handler om at fremtidssikre bryghuset, og så handler det om at sikre en ensartet kvalitet på vores produkter også i fremtiden," lyder det videre fra Aage Svenningsen.

Det er forventningen, at de nye faciliteter er klar ved årsskiftet 2019/2020, oplyser bryggeriet.

Thisted Bryghus brygger på udvidelse

10.000 vil være øltestere i Thisted

Thisted Bryghus har solgt 768.000 'juleøl'

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier