FødevareWatch

Thisted Bryghus brygger på udvidelse

Der skal større og mere tidssvarende rammer til for Thisted Bryghus, der arbejder på at få godkendt en udvidelse af bryghuset.

Det nordjyske bryggeri Thisted Bryghus vil hoppe i spendererbukserne og udvide foretagendet.

Det skriver Thisted Dagblad.

Mandag tager Thisted Kommunes udvalg for klima, miljø og teknik stilling til et forslag til en foreslået lokalplan, der omfatter en 3.900 kvadratmeter stor p-plads ud, som er ejet af henholdsvis Thisted Bryghus og af Thisted Kommune.

Det er endnu for tidligt at røbe, hvordan de konkrete planer for udvidelsen ser ud.

"Vi mangler endnu at få de sidste ting på plads," siger direktør Aage Svenningsen til avisen. Formålet med udvidelsen er bl.a. at sikre en højere grad af automatisering af brygprocessen og fjerne mange af de nuværende manuelle funktioner.

Thisted Bryghus landede i det seneste regnskab for 2016/17 et resultat efter skat på 2,9 mio. kr. Det var sjette år i træk med plus på bundlinjen, og resultatet var det bedste i mere end 20 år.

Ny vækst i mere effektivt Thisted Bryghus

10.000 vil være øltestere i Thisted

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier